ABAD & COTONER, fou creada l' any 1988, per els associats Bartolomé Abad Socías, nascut a Palma de Mallorca l' any 1957, llicenciat en Arquitectura a Sevilla l' any 1988 i Juan Pedro Cotoner Cerdķ, nascut a Palma de Mallorca l' any 1955, llicenciat en Arquitectura a Barcelona, l' any 1988. El despatx ofereix una āmplia gamma de serveis, orientats a satisfer les necessitats de tot tipus de clients, per donar resposta a tots els problemes que poden presentar els projectes d' arquitectura i urbanisme, tals com:

Aixacament de plānols
Si no disposa dels plānols de la seva vivenda, realitzam un aixacament de plānols al seu inmoble, del estat actual.
Projectes integrals:
Des de els primers esboįos, fins els projecte d' execuciķ i direcciķ d' obra, per la finalitzaciķ del mateix.
Rehabilitaciķ i restauraciķ:
Es realitzen restauracions i rehabilitacions des de una petita faįana, fins el conjunt d' un immoble, adequant l' edificaciķ al seu entorn i necessitats de la seva arquitectura tradicional.
Inspecciķ d'edificis:
Realitzaciķ de la ITE, que legalment precisan els immobles, i l' assessorament de les mesures d' actuaciķ convenients per a l' edificiķ.
Infografia
Per una millor visiķ del projecte, es plasman les seves idees en tres dimensions.
Assessorament
L'assessoram per qualsevol dubte que puguin tenir tan en projectes, com dubtes urbanístics
Projectes d'Urbanisme
Cream teixits urbans des de el projecte de ciutat fins el desevolupament d' un estudi de detall.

Aquests treballs, grācies a les noves tecnologies dels diferents colˇlaboradors, ens permten una gestiķ rāpida i eficaį. Disposam de diferents medis humans, materials i informātics, per fer un bon projecte i així obtenir la satisfacciķ dels nostres clients. El nostre objetiu és trobar una resposta adequada a cada situaciķ, segons les circunstāncies.